Nůž s dlouhou a pružnou čepelí délky 22cm je ideální pro filetování ryb. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE co umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než iní nože.
Kastrol z kvalitní nerezové oceli je vhodný na všechny varné desky Má měrku na vnitřní straně, dvě bakelitová držadla a skleněnou pokličku. Může se dát do trouby i do myčky nádobí
Spirálová metla s tenkým draždlem, minimalizuje rozstřikování šlehané omáčky. Spirála se dá snadno vyjmout a důkladně umýt. Na konci rukojeti je otvor pro zavěšení.
Fiskars hliníková pánvička na přípravu omelety a palačinky pro náročné úkoly. Nepřilnavé vlastnosti, nejlepší povrch Hardtec Superior, bakelitové bezpečné držadlo, silnější dno
Nůž z řady prvotřídních celokovových nožů Fiskars All Steel opatřený vroubkovaným ostřím na krájení rajčat či pečiva. Prémiová japonská ocel pro vynikající výkon a odolnost.
Kuchyňský nůž s vroubkovaným 12cm ostřím z vysoce kvalitní japonské nerezové oceli pro krájení pečiva, rajčat nebo i steaků či iné zeleniny so střední velikosti s kůrkou či slupko
Jak používat Fiskars NŮŽ HARD EDGE filetovací 22 cm 1054946?
Používáme soubory cookie
Náš e-shop používá soubory cookie, které jsou nezbytné pro správné fungování webových stránek. Kromě toho používáme soubory cookie také pro anonymní analytické účely, které nám pomáhají lépe porozumět vašim preferencím a zlepšovat naše služby. Pokud s používáním těchto souborů cookie nesouhlasíte, můžete je odmítnout. Vaše rozhodnutí nebude mít vliv na základní fungování e-shopu.