Záhradné náradie » Kuchynské pomôcky FISKARS » Fiskars NŮŽ HARD EDGE filetovací 22 cm 1054946
Fiskars NŮŽ HARD EDGE filetovací 22 cm 1054946
Nůž s dlouhou a pružnou čepelí délky 22cm je ideální pro filetování ryb. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE co umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než iní nože.
od 1 097 Kč | ks |
Skladem u dodavatele
Popis produktu
- Nůž s dlouhou a pružnou čepelí délky 22cm je ideální pro filetování ryb.
- Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety.
- Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. To umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože.
- Držadlo je ergonomicky tvarované s jedinečným 3D vzorem, který zajišťuje perfektní držení.
- Výška 420 mm,
- Délka: 26 mm,
- Šířka: 86 mm,
- Hmotnost: 180 g.
Příbuzné produkty
Skladem u dodavatele
Sada vysoce kvalitních nerezových příborů pro šest osob.
Skladem u dodavatele
Plátkovač na sýr vhodný především na typy Ementál a Goudu. Tvar čepele zabraňuje zlomení plátku sýra. Rukojeť je ergonomicky tvarovaná a na konci má otvor pro zavěšení.
Skladem u dodavatele
Fiskars hliníková pánvička pro náročné přípravy jídel. Nepřilnavé vlastnosti, nejlepší povrch Hardtec Superior, bakelitové bezpečné matné držadlo, silnější dno šetřící energi
Skladem u dodavatele
Výrobky z řady Functional Form jsou navrženy pro pohodlné každodenní vaření. Snadno se používají, čistí i skladují.
Skladem u dodavatele
Sada bambusových prkének na krájení Fiskars Functional Form ™ obsahuje 2 silná bambusová prkénka a jednu vyměnitelnou plastovou desku
Bambusová prkénko s drážkami je ideální pro kráje
Skladem u dodavatele
Vhodné pro různé stříhání doma, ve škole nebo v kanceláři.
Skladem u dodavatele
Nůžky na šití Fiskars ReNew jsou vyrobeny z recyklovaných (80 %) a obnovitelných (13 %) materiálů pro jedinečný komfort a stříhací výkon
Skladem u dodavatele
Lehký ostřič na nože pro leváky i praváky s keramickými ostřícími kotoučky, dlhý 16,5cm, který se snadno používá a na stole neklouže.